Restricţii de circulaţie în zona de sud a Timişoarei. Ce le va fi interzis şoferilor

Pentru creșterea siguranței circulației rutiere și fluidizarea acesteia, începând cu data de 14.04.2018, se introduc următoarele restricții pe bd. Liviu Rebreanu, pe tronsonul cuprins între Calea Șagului și Calea Martirilor:

1.Sensul de deplasare Calea Șagului – Calea Martirilor:
-se interzice virajul la stânga de pe bd. Liviu Rebreanu înspre str. Hebe;
-se interzice virajul la stânga de pe bd. Liviu Rebreanu înspre str. Cosminului.

Pe acest sens de deplasare, relațiile de stânga se vor putea efectua la intersecția bd. Liviu Rebreanu cu str. Brâncovreanu, respectiv cu str. Drubeta.

2. Sensul de deplasare Calea Martirilor – Calea Șagului:
-se interzice virajul la stânga la intersecția bd. Liviu Rebreanu cu str. Salcâmilor. Relația de stânga interzisă se poate realiza prin viraj la dreapta pe str. Cosminului, str. Eneas, str.Salcâmilor.

-se interzice virajul la stânga la intersecția bd. Liviu Rebreanu cu str. Ulpia Traiana. Relația de stânga interzisă se poate realiza prin viraj la dreapta pe str. Drubeta, str. Eneas, str, Ulpia Traiana.

-se interzice virajul la stânga la intersecția bd. Liviu Rebreanu cu str. Gh. Ranetti. Relația de stânga interzisă se poate realiza prin viraj la dreapta pe str. Hebe, str. Eneas, str. Gh. Ranetti.

3 Comments
Victor 13/04/2018
O idee foarte buna. Virajele la stanga in intersectiile fara banda de preselectie sunt cel mai mare perturbator al traficului pe arterele principale. Virajele la stanga inlocuite cu viraje dreapta-dreapta-dreapta pe arterele secundare sunt o solutie ce poate fi aplicata la multe bulevarde. Aterele secundare perpendiculare cu aceste bulevarde de preferat sa fie cu sens unic si se castiga si o banda pentru locuri de parcare.
Ionu 12/04/2018
Nu stiu cine ia deciziile asa,fara nicio noima.Logic ar fi sa fie consultati soferii.
Heracles 12/04/2018
O idee imbecila. Cine a gândit restricționarea asta, habar nu are de trafic. Măsura asta doar va îngreuna și aglomera traficul, in loc sa îl descongestioneze.