Restricţii de circulaţie în zona de sud a Timişoarei. Ce le va fi interzis şoferilor

Pentru creșterea siguranței circulației rutiere și fluidizarea acesteia, începând cu data de 14.04.2018, se introduc următoarele restricții pe bd. Liviu Rebreanu, pe tronsonul cuprins între Calea Șagului și Calea Martirilor:

1.Sensul de deplasare Calea Șagului – Calea Martirilor:
-se interzice virajul la stânga de pe bd. Liviu Rebreanu înspre str. Hebe;
-se interzice virajul la stânga de pe bd. Liviu Rebreanu înspre str. Cosminului.

Pe acest sens de deplasare, relațiile de stânga se vor putea efectua la intersecția bd. Liviu Rebreanu cu str. Brâncovreanu, respectiv cu str. Drubeta.

2. Sensul de deplasare Calea Martirilor – Calea Șagului:
-se interzice virajul la stânga la intersecția bd. Liviu Rebreanu cu str. Salcâmilor. Relația de stânga interzisă se poate realiza prin viraj la dreapta pe str. Cosminului, str. Eneas, str.Salcâmilor.

-se interzice virajul la stânga la intersecția bd. Liviu Rebreanu cu str. Ulpia Traiana. Relația de stânga interzisă se poate realiza prin viraj la dreapta pe str. Drubeta, str. Eneas, str, Ulpia Traiana.

-se interzice virajul la stânga la intersecția bd. Liviu Rebreanu cu str. Gh. Ranetti. Relația de stânga interzisă se poate realiza prin viraj la dreapta pe str. Hebe, str. Eneas, str. Gh. Ranetti.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “Restricţii de circulaţie în zona de sud a Timişoarei. Ce le va fi interzis şoferilor

  1. O idee imbecila. Cine a gândit restricționarea asta, habar nu are de trafic. Măsura asta doar va îngreuna și aglomera traficul, in loc sa îl descongestioneze.

  2. O idee foarte buna. Virajele la stanga in intersectiile fara banda de preselectie sunt cel mai mare perturbator al traficului pe arterele principale. Virajele la stanga inlocuite cu viraje dreapta-dreapta-dreapta pe arterele secundare sunt o solutie ce poate fi aplicata la multe bulevarde. Aterele secundare perpendiculare cu aceste bulevarde de preferat sa fie cu sens unic si se castiga si o banda pentru locuri de parcare.

Lasă un răspuns