Remiză amicală între „studenţi”: ASU Politehnica – Universitatea de Vest 2-2 (0-1)

ASU Politehnica Timisoara 3

ASU Politehnica a încheiat la egalitate, scor 2-2, cu Universitatea de Vest, într-o partidă amicală disputată astăzi pe stadionul timişorean „Ştiinţa”.

Golurile divizionarei secunde au fost marcate de Ursu (min. 53), jucător aflat la debutul în alb-violet, şi Trip (min. 80), pentru formaţia studenţească care activează în Campionatul Judeţean Timiş punctând Pătraşcu (min. 45, din penalty) şi fostul polist Vucea (min. 89).

În minutul 89, Totic, de la Universitatea de Vest, a fost eliminat.

Testul de astăzi a adus şi o accidentare nedorită în echipa Politehnicii. Portarul Munteanu s-a acordat la faza acordării penalty-ului şi a fost înlocuit cu Borbei. Conform primei investigaţii medicale, el va avea nevoie de o intervenţie chirurgicală.

Cosmin Petruescu a folosit în special jucători pe care nu s-a bazat în meciul de luni de pe „Cluj Arena”. Tehnicianul polist a folosit următoarea garnitură: Munteanu – Motreanu, Coadă, Bot, Cherecheş – Vidrăsan, M. Ene – Bedea, Trip, Ursu – Cr. Ene. Au mai jucat: Borbei, D. Radu, Pintea, L. Fabricio, Jorza, M. Ene, Cristodulo.

„În mare parte cred că ne-am atins obiectivele pe care ni le-am propus pentru această partidă. Din păcate, unii jucători, şi nu mă refer aici la juniorii din grupa 2003, nu au fost implicaţi în acest amical, ei nu înţeleg importanţa acestor meciuri de verificare. Această problemă ţine însă de bucătăria noastră internă şi o vom remedia în viitor. Una peste alta a fost un antrenament fizic reuşit în compania unui adversar foarte bun, cu mulţi jucători care au evoluat în eşaloanele superioare. Cu siguranţă vor mai fi astfel de partide la mijloc de săptămână”, a spus la final Cosmin Petruescu.

Sursa foto: sspolitehnica.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *