Rectorii din toată țara au sosit la Timișoara

Rectorii din toată țara au sosit la Timișoara

Rectorii din toată țara au sosit la Timișoara.

În cadrul festivităților dedicate aniversării de 80 de ani a Universității de Vest din Timișoara, instituția de învățământ superior este gazda derulării lucrărilor Consiliului Național al Rectorilor, organism care reunește rectorii universităților din România.

Evenimentele CNR sunt programate în două locații emblematice ale UVT: în 24 mai, în Aula Magna a universității, iar în 25 mai, în Aula Institutului de Cercetări Avansate de Mediu (ICAM).

Prezidarea lucrărilor plenare ale Consiliului, conform informațiilor publicate de UVT, a fost asigurată de președintele CNR, Sorin Cîmpeanu, alături de secretarul de stat din Ministerul Educației, Gigel Paraschiv, de secretarul de stat din Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării, Andrei Alexandru, dar și de invitata specială a universității timișorene, Simona Mirela Miculescu, ambasador extraordinar și plenipotențiar al delegației României la UNESCO.

Sursa foto: UVT

CITEȘTE ȘI: Ministrul Alexandru Rafila, la Timișoara: „Dotarea Spitalului de Copii ar putea fi realizată prin împrumut de la Banca Europeană de Investiții” 

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *