Ministrul Alexandru Rafila, la Timișoara: „Dotarea Spitalului de Copii ar putea fi realizată prin împrumut de la Banca Europeană de Investiții”

Ministrul Alexandru Rafila, la Timișoara: „Dotarea Spitalului de Copii ar putea fi realizată prin împrumut de la Banca Europeană de Investiții”

Ministrul Alexandru Rafila, la Timișoara: „Dotarea Spitalului de Copii ar putea fi realizată prin împrumut de la Banca Europeană de Investiții”.

Aflat, astăzi, la Timișoara, ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a declarat că dotările la Spitalul de Copii „Louis Țurcanu” vor fi, cel mai probabil, finanțate printr-un împrumut al ministerului de la Banca Europeană de Investiții.

„Sunt aici, la Spitalul de Copii,  pentru a afla care sunt nevoile acestui spital în ceea ce privește dotarea. Se estimează un total de 100 milioane de lei și, probabil, va fi nevoie să apelăm la un împrumut de la Banca Europeană de Investiții”, a declarat ministrul.

Lucrările la acest spital au început în urmă cu 10 ani și este finalizat în proporție de 95 la sută. Or, pentru ca ministerul să poată accesa banii pentru dotări, este nevoie ca aceste lucrări sa fie finalizate, responsabilitate care îi revine Primăriei Timișoara.

„Cât ține de noi, vom sprijini acest proiect, mai ales că este vorba de un spital pentru copii, iar spitalele pentru copii sunt prioritizate”, a mai afirmat Alexandru Rafila.

CITEȘTE ȘI: Restricţii în traficul din Timişoara, autobuze şi troleibuze cu trasee deviate


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *