Rechizite gratuite la început de an

Caravanele „Din nou la școală” împreună cu cei 103 voluntari Smithfield România au strabătut și în acest an județele Timiș și Arad, pentru a ajunge la cei 6.600 de elevi incluşi anual ȋn programul desfăşurat ȋn comunitățile în care compania își desfășoară activitatea.

În cadrul celei de-a XI-a ediţii, elevii și preșcolarii au fost deosebit de ȋncântaţi să primească ghiozdane, hanorace pentru activități sportive, rechizite școlare pentru activitățile de grădiniță și orare pe care le pot folosi atât ȋn clasă, cât şi acasă.

Orarele, conţin sfaturi pentru un stil de viață sănătos și o alimentație echilibrată, alături de ȋndemne şi mesaje motivaţionale pentru o viaţă de şcolar petrecută cu folos.

În program au fost incluşi şi peste 400 dintre copiii angajaților Smithfield România, preșcolari și elevi ai claselor pregătitoare și I-IV, care au primit, ca în fiecare început de toamnă, câte un ghiozdan vesel și colorat.

Smithfield România își continuă, angajamentul luat la debutul acestui program, de a oferi, fără ȋntrerupere, materiale şcolare şi rechizite pentru elevii din şcolile comunităţilor din județele Timiș și Arad.

Dacă în 2007 programul a fost implementat în patru localități, acesta a fost extins în 66 de comunități, începând din anul 2013 şi până astăzi.

„Cu ocazia unui nou început de an școlar, Inspectoratul Școlar Județean Timiș reiterează o colaborare de succes cu Smithfield România, în interesul unic al copilului, prin programul inițiat de companie –”Din nou la școală.”

Este vorba despre un exemplu de voluntariat care se derulează de peste un deceniu, prin care un număr impresionant de copii beneficiază de rechizite care să le asigure frecventarea cursurilor în condiții de normalitate.

Prin aportul unor asemenea exemple de spirit civic se poate oferi chiar și sentimentul demnității umane care, din varii criterii sociale, se limitează la un standard minimal”, a declarat Aura Danielescu, inspector general al Inspectoratului Școlar Județean Timiș.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns