Haos în Piața Mehala

Polițiștii locali au fost uimiți să constate că Piața Mehala din Timișoara funcționează fără nici o regulă de bun simț, tocmai de aceea au decis să sancționeze și administratorul acesteia care nu s-a sinchisit să îndrepte lucrurile.

Oamenii legii au constatat că se expuneau spre vânzare produsele în condiții necorespunzătoare. Astfel, au fost aplicate 26 de sancțiuni în valoare totală de 11.600 lei, majoritatea dintre ele pentru nerespectarea regulamentului de piață conform HCL 334/2002 modificată, pentru lipsa curățeniei, neverificarea metrologică a cântarelor, nerespectarea sectorizării și lipsa documentelor.

Administratorul pieței a fost de asemenea sancționat deoarece nu a avut grijă ca activitatea în piață să se desfășoare conform prevederilor legale, fiind notificat și pentru necosirea ambroziei crescută în locația respectivă. Un comerciant depistat deținând atestat de producător în Buzău, dar care comercializa în baza atestatului produse de import sau achiziționate din depozite, a fost amendat cu 7.500 lei.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns