Reacții după scenele incredibile din parcarea unui mall din Timișoara, unde un polițist a fost lovit de un interlop

Reacții după scenele incredibile din parcarea unui mall din Timișoara, unde un polițist a fost lovit de un interlop

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere în parcarea unui mall din Timișoara, unde un interlop a lovit cu pumnul în față un polițist aflat alături de colegii săi într-un control în incinta centrului comercial, au stârnit revoltă. Oamenii s-au întrebat de ce colegii celui agresat nu au intervenit în forță, imediat.

Prefectul de Timiș se artă și el revoltat de incident.”Filmarea de la Mall cu lipsa de acțiune a colegilor poliţistului în timp ce acesta e lovit este revoltătoare! Cer polițiştilor timişeni să acționeaze cu maximă fermitate la cea mai mică tentativă de sfidare. Mă voi deplasa personal la sediul IPJ Timiş pentru a transmite colectivului acest mesaj.

CITEȘTE ȘI: Un polițist din Timiș a refuzat o șpagă uriașă. Ce trebuia să facă în schimbul banilor oferiți chiar de o rudă

Nu voi permite ca în mandatul meu să continue disoluția autorității de stat în județul Timiş!  Avem nevoie de instituții puternice şi respectate. Este singura variantă pentru ca cetățeanul să-şi recapete încrederea că este protejat şi apărat!”,  a scris el într-un mesaj postat pe Facbook.

Pe de altă parte, reprezentanții IPJ Timiș au formulat un punct de vedere:

“Având in vedere diversele opinii apărute în spațiul public cu privire la o posibilă lipsă de reacție a polițiștilor, facem următoarele precizări:

Nu se poate lua în discuție o lipsă de reacție, ci o corectă evaluare a situației de fapt, astfel încât conflictul să nu escaladeze și să nu survină rănirea altor persoane.Esențial de precizat este că, bărbatul a fost imobilizat la fața locului de către ceilalți polițiști, care se aflau în misiune.

Reamintim că acesta a fost reținut pentru 24 de ore, ulterior primind mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, în prezent aflându-se în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Timiș”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Reacții după scenele incredibile din parcarea unui mall din Timișoara, unde un polițist a fost lovit de un interlop

  1. „o corecta evaluare a situatiei de fapt”… penibil raspuns! Recunoasteti ca le-a fost frica. Nu atat de individ, cat de repercusiuni. Nu stiau cu cine se pun, ce protectie are acel individ iar ei nu sunt protejati de catre sistem.

  2. Ei se trag de sireturi,nu ati vazut?
    Ditamai comisaru sef de duce sa l msngaie pe brat pe ditamai interlopu?
    Mesajul a fost pai eu iti dau tainu si tu vii sa ma inchizi,in loc sa te duci la altii?

Lasă un răspuns