Reacția lui Raul Ambruș după excluderea din PNL: ”Mă doare-n șpiț / Eu sunt cu Fritz”

Reacția lui Raul Ambruș după excluderea din PNL: ”Mă doare-n șpiț / Eu sunt cu Fritz”

Raul Ambruș nu ia în serios excluderea din PNL și desconsideră forul care a stabilit această decizie.

”Curtea de Arbitraj a PNL rămâne în continuare captivă unor grupuri de interese obscure din partid, ceea ce îmi arată că am luat decizia corectă după alegerile furate din PNL Timișoara de anul trecut, când am fondat Platforma Liberală”, a transmis Ambruș, care a anunțat că rămâne membru în Consiliul Local Timișoara și că va contesta în instanță decizia Curții de Arbitraj a PNL, care l-a plasat în afara partidului.

În ceste condiții, este de așteptat ca Raul Ambruș să continue să asigure majoritate USR-ului în Consiliul Local Timișoara, votul său fiind decisiv în aprobarea multor proiecte ale conducerii primăriei.

CITEȘTE ȘI: Decizia Curții de Arbitraj a PNL în cazul Ambruș

Nu este de mirare că, în schimbul acestui ”vot de aur” pentru USR, fostul liberal a obținut de la echipa lui Dominic Fritz numeroase privilegii pentru persoanele din anturajul său, care au fost numite în funcții importante, de multe ori trecându-se peste procedurile, consultările și transparența revendicate de astfel de promovări.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

6 thoughts on “Reacția lui Raul Ambruș după excluderea din PNL: ”Mă doare-n șpiț / Eu sunt cu Fritz”

  1. „Practic, acest lucru inseamna ca Raul Ambrus, din punct de vedere politic a fost exclus din partid. Mai are o singura cale atac, iar aceea este in instanta de judecata”. Si asta inseamna ca ii se va termina mandatul,va vota bine mersi toate aberatile USR ului in defavoarea orasului? Logic si normal ar fi ai zburat din partidul care te a promovat, zbori si din functile pe care le ai obtinut in urma sustineri in partidul respectiv.Dar ce mai este normal?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *