Decizia Curții de Arbitraj a PNL în cazul Ambruș

Anunț important pentru alegerile din PNL Timișoara

Curtea de Arbitraj a Partidului Național Liberal a notificat filiala PNL Timiș cu privire la soluționarea recursului depus de Raul Ambruș, ales pe listele PNL în Consiliul Local Timișoara la alegerile locale din septembrie 2020 și exclus din PNL Timiș în luna noiembrie 2021. În baza probatoriului administrat în cauză, Curtea de Arbitraj a respins recursul ca nefondat. Decizia este definitivă.

Faptele reținute au fost probate și, în plus față de acestea, Raul Ambruș nu a contestat anunțul public de înființare a Platformei Liberal Conservatoare, platformă politică dizidentă față de PNL, motiv suficient per se pentru pierderea calității de membru al PNL. Decizia de excludere din PNL a fost luată în urmă cu aproape un an, în urma nerespectării hotărârilor partidului, Raul Ambruș având o poziție ostilă în permanență față de proprii colegi și refuzând dialogul politic cu conducerile PNL Timișoara și PNL Timiș.

“Curtea de Arbitraj a PNL a reiterat ceea ce PNL Timiș a decis în urmă cu un an: Raul Ambruș nu mai este membru al acestui partid și nu reprezintă PNL în Consiliul Local Timișoara. Nici nu poate reveni, cu atât mai mult după crearea unei alte platforme politice cu care s-a predat total în fața administrației USR, în detrimentul interesului cetățenilor. Dacă ar fi un om de onoare, și-ar asuma și o demisie din Consiliul Local Timișoara”, a declarat președintele PNL Timiș, Alin Nica.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Decizia Curții de Arbitraj a PNL în cazul Ambruș

  1. „Practic, acest lucru inseamna ca Raul Ambrus, din punct de vedere politic a fost exclus din partid. Mai are o singura cale atac, iar aceea este in instanta de judecata”. Si asta inseamna ca ii se va termina mandatul,va vota bine mersi toate aberatile USR ului in defavoarea orasului? Logic si normal ar fi ai zburat din partidul care te a promovat, zbori si din functile pe care le ai obtinut in urma sustineri in partidul respectiv.Dar ce mai este normal?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *