Răzvan Nedelcu, patronul ”Îngerilor Galbeni”, din nou liber!

Razvan Nedelcu1

Noul an vine cu vești bune pentru patronul firmei ”Îngerii Galbeni”. După ce, la sfârșitul anului trecut, Sorin Răzvan Nedelcu s-a ales doar cu un control judiciar (pentru că a lovit cu mașina mai multe persoane), măsură dispusă de Tribunalul Timiș, vineri a primit vestea că… rămâne tot așa.

Magistrații Judecătoriei Timișoara au respins propunerea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara ca inculpatul să fie cercetat în arest preventiv, dar într-un alt dosar deschis recent, în care este acuzat de comiterea a 16 infracțiuni de șantaj.

Nu doar Nedelcu se va bucura de soluție, ci și soția sa, cu care este asociat la cele două firme pe care le are, și care este anchetată în aceeași cauză, tot pentru șantaj.

Din probatoriul administrat de procurori reiese că Nedelcu și soția acestuia, reprezentanţi ai SC Î.G.A. SRL și SC B.T. SRL, în perioada iunie 2015-noiembrie 2015, au pus la dispoziţia angajaţilor aflaţi în parcarea de pe Strada Miresei nr. 1 din Timișoara dispozitivele de blocare a roţilor și autoutilitarele pentru ridicarea autoturismelor parcate pe locurile închiriate de societăţile pe care le reprezintă, fără temei legal sau contractual.

Potrivit anchetatorilor, suspecții au instruit angajaţii cu privire la modul de operare, în scopul de a dobândi, în mod injust, sume exorbitante de pe urma șoferilor. Una dintre victime, pentru a putea pleca cu autoturismul personal din curtea punctului de lucru al ”Îngerilor Galbeni” și pentru a evita curgerea timpului care presupunea creșterea taxelor de depozitare, a trebuit să plătească 1.878 de lei.

Pe cel mai mare site de socializare, s-au înființat nu mai puțin de cinci grupuri constituite împotriva abuzurilor firmei ”Îngerii Galbeni”, la care, de-a lungul timpului, au aderat mai mulți șoferi timișoreni. Potrivit opiniilor postate de aceștia, reiese că ”Îngerii Galbeni” este una dintre cele mai controversate firme din Timișoara.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “Răzvan Nedelcu, patronul ”Îngerilor Galbeni”, din nou liber!

  1. Pt ce plm mai exista parchete si judecatori si lege…pt ca oricum traim si vom trai ca niste animale…pacat de orasul asta

Lasă un răspuns