ALERTĂ de gradul zero în Timiş! 60 de imigranţi au pătruns ILEGAL în România din Serbia, fiind prinşi în zona Lunga

imigranti5

Un grup de 60 de imigranţi, toţi de sex masculin, au fost prinşi în timp ce intrau în România prin punctul de frontieră Lunga.

Cei 60 de imigranţi au intrat ilegal în Romania, din Serbia, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 1:45, a declarat Roxana Costache,agent de frontieră.

Din primele informaţii reiese că toţi imigranţii sunt de sex masculin şi au vârste cuprinse între 20 şi 40 de ani.

Aceştia au intrat în ţară fără familii şi provin din ţări precum Pakistan, Afganistan, Irak, Somalia sau Maroc. Cei 60 de imigranţi au fost transportaţi cu două autocare la sediul poliţiei de frontieră din Jimbolia, spaţiu ce permite procesarea persoanelor în siguranţă.

Momentan toţi refugiaţii sunt adăpostiţi într-o clădire ce dispune de toate facilităţile şi sunt păziţi de jandarmi pentru a evita orice fel de incidente.

Autorităţile române discută în acest moment cu cele din Serbia pentru a se stabili traseul imigranţilor, iar dispozitivul de întărire a supravegherii la frontieră a fost întărit.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

6 thoughts on “ALERTĂ de gradul zero în Timiş! 60 de imigranţi au pătruns ILEGAL în România din Serbia, fiind prinşi în zona Lunga

 1. ……,,Din primele informaţii reiese că toţi imigranţii sunt de sex masculin şi au vârste cuprinse între 20 şi 40 de ani…. ”
  Persoane apte pentru JIHAD ,unite intr-o singura credinta ,egal din ce tara provin…….
  Pas cu Pas ,conform instructiunilor au ajuns si pe teritoriu Romaniei.
  Sa-i primim cu paine si sare ,dragi guvernanti ,reprezentanti ai Bruxelului si vasali ai Occedentului.

 2. Când vom avea nivelul de trai egal cu al nemților atunci sa ne impună madame Merkel cota de emigranți! Dacă nu suntem buni de Schengen și mai trebuie sa așteptăm ( probabil pana când se duce naibii și rostul Schengen-ului) atunci nici noi sa nu acceptam nici un emigrant!
  Eu nu m-as simți în siguranță printre asemenea emigranți, pt. ca nu știm cât sant de „emigranți!”

 3. Atenție mare,dacă vor veni va fi pe viață și pe moarte.dacă îmi ataca copilul s.ar putea să fiu nevoit să.i omor.să nu prind poliția ca vine să mă aresteze,ați auzit polițiștilor de 2 bani???luați aminte sau nu.i primim în țară sub nici o formă!!!!!!sunt niște gunoaie de jihadisti nu imigranți.

 4. De ce exageram stimati ziaristi? Alerta de gradul zero se declara la razboi, cutremure catrastofale, epidemii periculoase! Ce alerta ar fi in tarile in care intra peste 5000 de indivizi pe zi?! Iar cand avem militari platiti, unii bat campii daca vor mobilizarea rezervistilor cu burta mare umpluta de shaorme si care oricum nu mai stiu nici cum arata o arma. Isterie de doi bani…

 5. Isterie de doi bani zici?eu zic ca ar trebui luate măsuri urgente ca în caz de război,să te văd eu pe ține când încep să împartă bombe prin tm cum stai în wc cu treaba pe tine sau o să ieși și tu atunci să te lupți cu ei?voi chiar sunteți orbi,nu vedeți ce fac ăștia pe unde ajung?parcă suntem drogați și nu luăm măsuri să ne apărăm.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *