Răzvan Nedelcu, patronul de la ”Îngerii Galbeni”, trimis în judecată într-un nou dosar

Patronul firmei ”Îngerii Galbeni” a fost trimis în judecată în al treilea dosar instrumentat de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara, împreună cu soția sa, Delia Florica.

În rechizitoriul întocmit, procurorul de caz a reţinut că cei doi inculpaţi, în calitate de administratori ai SC Îngerii Galbeni Asigurări SRL şi SC Banat Tractări SRL, în perioada martie 2015 – ianuarie 2016, cu intenţie, au determinat şi au înlesnit săvârşirea de către angajaţii lor 16 infracţiuni de şantaj, întreaga activitate infracțională desfășurându-se în parcarea de pe Strada Miresei nr.1 din Timişoara și la sediul punctului de lucru din Piaţa Sf. Nicolae.

Citeşte şi: VIDEO! La Timişoara, „Îngerii galbeni” sechestrează femei și agresează bărbați

Concret, angajații celor doi patroni au blocat, fără temei legal, roţile autovehiculelor parcate pe Strada Miresei, după care le-au cerut proprietarilor mașinilor sume mari de bani pentru deblocare. Șoferilor li s-au perceput taxe cuprinse între 488 şi 888 de lei, sub ameninţarea că riscă să piardă posesia autovehiculului care, la scurt timp după blocarea roţii, urma să fie ridicat din parcare şi depozitat la punctul de lucru al societăţilor, unde, pentru restituire, erau cerute sume suplimentare.

Citeşte şi: IMAGINI SPECTACULOASE! Scăpat din ghearele „Îngerilor Galbeni”, un timişorean s-a trezit amendat şi cu permisul suspendat

Prin acelaşi rechizitoriu, procurorii au reţinut și faptul că, în data de 26.01.2016, în timp ce se afla pe strada Liege, Răzvan Nedelcu, căruia i se instituise măsura controlului judiciar, l-a luat la bătaie pe un timișorean, pe fondul unei discuţii purtată în contradictoriu cu acesta.

Partea vătămată a avut nevoie de o săptămână de îngrijiri medicale. În cauză, s-a dispus disjungerea materialului de urmărire penală pentru săvârşirea şi a altor infracţiuni de şantaj în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a inculpaţilor.

Răzvan Nedelcu a mai fost trimis în judecată în alte două dosare penale pentru infracțiuni de lovire și alte violențe săvârșite tot pe fondul unor dispute avute cu șoferii ai căror mașini au fost blocate de angajații inculpatului, respectiv, pentru viol și corupție sexuală asupra unei fete de zece ani.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Un raspuns la “Răzvan Nedelcu, patronul de la ”Îngerii Galbeni”, trimis în judecată într-un nou dosar

  1. Nu numai ei sunt vinovati . Aceste gunoaie sunt ajutati de indivizi care reprezinta autoritatea si siguranta publica.

Lasă un răspuns