Razie de proporţii în zona oraşului Sânnicolau Mare. Ce căutau poliţiştii

razie politie 2

În cursul zilei de ieri, 26 aprilie a.c., poliţiştii timişeni au acționat pe raza orașului Sannicolau Mare şi pe raza celor 2 secţii rurale, în scopul menţinerii unui climat de ordine şi siguranţă publică.

Polițiștii au verificat dacă se respectă prevederile Ordonanțelor Militare în vigoare.

În cadrul acestei acțiuni au fost controlate 41 de autoturisme, 102 de persoane legitimate, 6 societăți comerciale verificate și au fost aplicate 55 de sancțiuni contravenționale, 36 la regimul rutier, 4 la Legea 12/1990, 1 la Legea 407/2006, 1 la Legea 61/1991, 1 la HG 11/2018 și 12 pentru nerespectarea măsurilor de restrictionare a circulației.

În urma a patru verificări privind deținătorii de arme, a fost constatată o infracțiune privind săvârșirea infracțiunii de nerespectare a regimului armelor și munițiilor și au fost ridicate în vederea confiscării o armă cu aer comprimat, o armă cu alice și patru cartușe.

De asemenea, a fost reținut un permis de conducere, iar trei certificate de înmatriculare au fost retrase.

La acțiune au participat polițiști de ordine publică, lucrători din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, lucrători din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, de la Serviciul de Investigare a Criminalității Economice și un criminalist.

Activitatea a beneficiat de sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale.

Foto: IPJ Timiş


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *