Razie de amploare în Timişoara. Foto

Poliţiştii timişoreni au fost pe străzi, în noaptea de 7 spre 8 iulie. Oamenii legii au verificat 17 societăţi comerciale şi au aplicat 46 de sancţiuni, aducând bugetului de stat peste 10.000 de lei.

CITEŞTE ŞI: Viaţa lui Cristi Borcea bate orice telenovelă. Spunea că o iubeşte enorm pe timişoreanca Alina, dar a înşelat-o

Între orele 22 – 06, au fost organizate acțiuni cu caracter preventiv-reactiv, la care au participat poliţişti de ordine publică, rutieră și investigații criminale.

„Efectivele au acţionat pentru verificarea legalităţii funcţionării unităţilor comerciale, depistarea persoanelor urmărite în temeiul legii, identificarea persoanelor predispuse la comiterea de infracţiuni, depistarea persoanelor ce conduc autoturisme cu încălcarea legislaţiei privitoare la circulaţia autovehiculelor pe drumurile publice, precum şi pentru prevenirea comiterii faptelor cu violenţă.

CITEŞTE ŞI: Acoperișurile clădirilor istorice din Cetate, oglindă a nepăsării proprietarilor (video)

Au fost legitimate peste 350 de persoane şi verificate peste 220 de autovehicule”, au transmis reprezentanţii Poliţiei Timiş.

 

Majoritatea sancţiunilor aplicate au fost pentru nerespectarea normelor rutiere şi prevederilor Legii 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire sociala.

0 Comments

No Comment.