Razie a polițiștilor în cartierul Ronaț. 18 persoane au fost depistate în locuințe improvizate

Polițiștii locali din Timișoara au organizat, în această dimineață, o amplă acțiune în cartierul Ronaț, pe Strada Sacului, în zona liniilor de cale ferată, la care au participat și efective din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Timișoara, Grupării de Jandarmi Mobilă Timișoara, Societății de Căi Ferate.

Acțiunea, desfășurată la inițiativa poliției locale ca urmare a unor sesizări din partea cetățenilor, a vizat verificarea și luarea măsurilor legale în cazul mai multor persoane care locuiau în zona respectivă fără documente legale, acumulând cantități însemnate de deșeuri în jurul lor.

La fața locului au fost identificate un număr de patru colibe improvizate, în care locuiau persoane fără adăpost și un imobil care aparține CFR în care, de asemenea, se aflau persoane care locuiau fără documente legale, printre care se aflau și minori, în total fiind depistate 18 persoane.

Cei în cauză au fost preluați și duși pentru verificări, introducere în baza de date, inclusiv amprentare la IPJ Timiș.

Totodată, au fost aplicate de 16 sancțiuni contravenționale pentru depozitare de deșeuri, consum de alcool, lipsa documentelor de identitate etc.

Colibele improvizate au fost demolate, zona urmând să fie igienizată.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns