Parcare ca-n Oltenia…, într-o intersecție din Timișoara

Au venit în frumosul oraș Timișoara, care i-a primit cu brațele deschise, dar, din păcate, unii dintre ei nu au asimilat nimic din spiritul acestui oraș.

O dovedește și imaginea alăturată, surprinsă la intersecția străzilor Moise Doboșan cu Grigore Alexandrescu din Timișoara.

No comment…

foto: Facebook/InfoTrafic jud. Timis


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

9 Răspunsuri “Parcare ca-n Oltenia…, într-o intersecție din Timișoara

 1. Iertati-i ca nu stie…cum bine zicea un celebru cunoscut…

  Acum citeva zile, cu bicicleta linga hotel Timisoara, chiar la intrarea in parcarea hotelului, o masina cu nr. de MH stationa pe pista de biciclete…opresc in spatele masinii, soferita iese dupa citeva minute contrariata de ce stau in spatele masinii ei…apoi se uita in jos, vede semnul de pista de biciclete si zice: „stau pe pista de bicilete, asa-I?. Da, raspund eu. Imi cer scuze, pe la noi nu este asa ceva – zice doamna si se suie la volan si-si muta masina. Nu-I bai zic…”

 2. Mai acum vre-o 2 zile , stateam la o cedeaza trecere ,la iesirea pe un mare bulevardul Calea Sagului , ma claxoneaza unul in disperare in spate (eu eram in masina cu fiica-mea ,5ani ) nu si-a putut dezlipi mana de pe claxon , cand ma uit un …oltean cu loganul de MH . Nu ne putem supara pe ei ..dar sunt in urma rau de tot !
  Saracii !!!

 3. dar cine a scris Acest articol se pare ca nu a iesit din Timișoara, asa de curiozitate ..si in oltenia , este tot România! just saying….!

  1. Asa este, Oltenia e Romania, chiar mai mult decat Timisoara (Banatul). Undeva prin ziarele de pe internet se poate gasi parerea lui Traian Vuia, unul din partizanii unirii Banatului cu Romania si participant la Conferinţa de Pace de la Paris, Dupa 3 ani savantul a regretat amarnic „Marea unire” si a tras semnalul de alarma despre jaful si batjocorirea Banatului de catre Vechiul Regat. Si uite ca dupa 99 de ani de la „marea” unire se continua in acelasi spirit, ne manelizam in continuare, devenind tot mai „romani” pe zi ce trece.

  2. Aici e Banatul. Despre Oltenia e o regiune din Țara drumarilor neprofesioniști , cocalarilor si penalilor care se scrie cu 2r

Lasă un răspuns