Război cu Kaufland

Kaufland retrage un produs periculos. Poate fi returnat fără prezentarea bonului fiscal

Sute de oameni sunt în război cu Kaufland, fiind decişi să meargă chiar la CEDO pentru a-și recâștiga liniștea. Este vorba despre arădenii care locuiesc în cartierul Micălaca, lângă supermarketul Kaufland care a fost inaugurat la finele anului trecut.

De la deschiderea supermarket-ului, arădenii care locuiesc la blocurile din vecinătatea acestuia și-au pierdut liniștea. După ce au făcut plângeri peste plângeri, sesizări la Primăria Arad și poliție, au făcut petiții pe internet, au strâns semnături, nimeni nu le-a luat în seamă doleanțele.

„Salut!

Am văzut știrea cu terenurile de la Subcetate și m-am deprimat.

Locuiesc în spatele fostei arene Telecom, acolo unde au construit supermarketul Kaufland fără a avea aprobarea locatarilor. Împreună cu vecinii am făcut petiție, am strâns semnături, ne-am dus la Primăria Arad, la poliție și degeaba. Acum marea majoritate s-a mutat, pentru că e un zgomot infernal, nu se poate dormi noaptea, este un vuiet ca de tren ce urmează sa vină, dar nu mai vine… Este zgomot ba de la TIR-uri, ba de la ventilatoarele care nu se opresc niciodată… Este jignitor!

O să facem iar plângeri peste plângeri până ajungem la CEDO!”, a scris jurnaliştilor de la specialarad.ro un anume Emil, unul dintre locatarii de la blocurile de lângă fosta arenă Telecom.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “Război cu Kaufland

  1. ba voi a-ti inebunit in MICALACA !? Ca_ LA_CA_ca_ca Kaufland nu e discoteca in loc sa fiti fericiti ca e asa aproape si au gustari calde la intrare un Cremwursti,un mic ieftin o cafea repede ce face ba Kaufland DRAFTING in Prcare !? no amu mai zi ceva etc

  2. Voi credeți că acolo a construit Kaufland de capul lui? Există aprobări peste aprobări a enșpe direcții ale primăriei. Problema nu este la Kaufland ci la cei de la primărie care au dat toate avizele de construcție.

  3. Propun ca toti cei care muncesc la minunatul magazin de fostul teren de fotbal sa cumpere toate locuintele din jurul lui. Astfel se trezesc si adorm cu Kaufland si galagia lui, cu persoana din microfon care turuie in fiecare zi (macar in Germania duminica este inchis), pot sa aud reclamele din baie, din dormitor, de pe hol. Dupa ce se inchide pentru clienti, credeti ca este liniste?

    Glumiti. Atunci incepe Kaufland ce se crede in zona industriala: cu jet sub presiune spala toate carucioarele pe care mai intai le-a insirat afara, spala de 2, 3 ori acelasi stalp, mesele de la Gtrill. Cand credeti? Intre 23 si 0. In ce zi? Pai sambata. A, si cand nu spala, fac inventar, iar la microfon la ora 3 noaptea se cheama in pauza, se hizleste domnisoara ce se crede singura pe terenul Kaufland. Isi permite, clientii au plecat, au ramas doar cei batuti de soarta ce locuiesc in preajma.

    Deci, Kaufland, te bagi sa cumperi blocurile din jurul tau???

Lasă un răspuns