De mâine, românii pot primi câte 250 de lei pentru rechizitele copiilor!

De mâine, românii primesc câte 250 de lei pentru rechizitele copiilor! Patronii le dau tichete cadou pentru rechizitele copiilor și haine pentru începerea noului an școlar. Valoarea medie a tichetelor cadou cu această destinație este estimată la 200-250 lei/copil/angajat și se vor oferi în luna septembrie.

Astfel de tichete cadou pot fi acordate de către instituțiile private din toate domeniile de activitate și se oferă din bugetul de cheltuieli sociale.

Totodată, sunt scutite de contribuțiile patronale și sunt deductibile fiscal în limita a 2% din fondul de salarii. „În ultimul timp, putem observa o atenție mărită a angajatorilor față de pachetul de beneficii extra-salariale, iar avantajele se extind de la angajați la copiii acestora, până la gradul de educație la nivel național, pe termen lung”, a afirmat un director general al unuia dintre cei mai importanți emitenți de tichete valorice din țară.

În România, ocaziile cu care se acordă tichete cadou din fondul de salarii sunt evenimentele tradiționale: 8 Martie, Paște, 1 Iunie și Crăciun. Mai nou, a atras atenția angajatorilor și începerea școlilor, a grădinițelor sau a zilelor de naștere sau onomastice ale angajaților. În Franța, spre exemplu, tichetele Cadhoc se oferă și cu ocazia căsătoriei unui angajat sau a venirii unui nou membru în familie, informează Ziarul Libertatea.

Sursa: jurnalmm.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

3 Comments
Vasiliu 6 septembrie 2016
In ce act normativ se gaseste????
Mihaela 5 septembrie 2016
Super.In schimb am si eu o intrebare:sint pensionata d boala ,am 45 de ani si am o fetita in virsta d 8 ani si jumatate care bineinteles este eleva.Intrebarea mea este daca pot beneficia si eu d aceasta suma si de unde o pot primii?multumesc.
mergedes 5 septembrie 2016
Trebuie si ele supermarcheturile , sa faca vinzare , ca si asa preturile sint mici , cistiga putin , de aceea s au introdus si aceste tichete , trebuie sa ii intelegem si pe ei , au multi salariati , dau salarii mari , este coada zilnic la angajare , trebuie si ei sa vinda si rechizite scolare , au audausari comerciale mici , undeva la cel putini 100 la suta pe medie , da , trebuie sa fim intelegatori cu ei , intradevar .