Răţuştele se întorc la Festivalul „Bega Bulevard”. Vezi programul evenimentului

ratuste 1

În perioada 7-9 septembrie, timişorenii sunt aşteptaţi la cea de-a XI-a ediţie a Festivalul „Bega Bulevard”, care vine cu ispititoare concerte, distracţie în aer liber şi, desigur, îndrăgita cursă a răţuştelor, programată pentru duminică, 9 septembrie, de la ora 17.

Încă de la lansare, manifestarea organizată de Primăria Timişoara și-a dorit să atragă atenţia publicului asupra importanţei Canalului Bega pentru oraş şi asupra posibilităţilor de recreere, agrement, sport sau divertisment pe care acesta le oferă.
premii renasterea septembrie
Festivalul se va desfășura, ca de obicei, între Podul Mihai Viteazul și Podul Maria, deschiderea oficială urmând să aibă loc vineri, 7 septembrie, la ora 18, pe scena amenajată pe malul Begăi, vizavi de Parcul Alpinet.

CITEȘTE ȘI: Amendă uriașă dată de timișoreanul Sorin Grindeanu: Una dintre cele mai mari companii de telefonie a încălcat contractul

Ea va fi urmată de parada ambarcaţiunilor pe Canal şi momentele artistice prezentate de către DJ K-lu, Cover Up, Alexandra Ungureanu, trupa Peregrinii, Deep6Project (demonstraţii cu foc) şi Mandinga.

În Parcul Alpinet, între orele 18 şi 20,30, se vor desfăşura o suită de ateliere creative pentru cei mici, acestea rămânând active şi sâmbătă, 8 august, de la ora 10.

CITEȘTE ȘI: Şefa femeilor liberale a trecut de clasa a VI-a

Între orele 18-20, Salvo va organiza plimbări pe Bega cu bărcile pneumatice, iar concertele celei de-a doua seri de festival vor începe la ora 18, aducându-i în faţa publicului pe Sean Norvis, Vest Phoenix Cover, Jo, Amaris Agnis (jocuri cu foc) şi Taxi. Seara se va încheia cu un show 3D de proiecţii pe apă.

Duminică, 9 septembrie, Asociaţia Puppet Mania, Compania Phantasia şi Radio Timişoara vor creiona, în Parcul Alpinet, începând cu ora 9, o emisiune interactivă cu şi pentru copii, intitulată „Poveşti şi legende cu şi despre raţă”.

De la ora 13, Salvo va simula acţiuni de salvare în situaţii de urgenţă, iar la ora 17 va începe „Cursa răţuştelor”, organizată de Rotaract în colaborare cu Clubul Rotary Timişoara şi Clubul Interact Timişoara.

Conform tradiţiei, aceasta se va încheia cu festivitatea de premiere, la finele unei noi şi interesante experienţe marca „Bega Bulevard”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns