RATT zice că dă aer condiționat. Ce părere aveţi?

Având în vedere situațiile semnalate de către publicul călător cu privire la funcționarea aparatelor de aer condiționat, Regia Autonomă de Transport Timișoara a făcut joi următoarele precizări:

„Conform Procedurii operaționale privind pornirea aparatelor de aer condiționat în mijloacele de transport în comun, acestea se pornesc la comanda Dispeceratului central atunci când temperatura exterioară depășește 22 de grade Celsius. În momentul în care este sesizată nefuncționalitatea unui aparat de aer condiționat, vehiculul în cauză este scos din traseu și dus în garaj sau depou pentru verificări și remedieri”.

Cu toate precizările RATT, numeroși călători susțin că nu beneficiază de aer condiționat în troleibuze și autobuze, chiar dacă zilele trecute temperaturile au depășit cu mult pragul confortului termic.

3 Comments
sandu 09/06/2017
Robu se aude? Alo Primaria se aude?
dascar liviu 08/06/2017
din traseu trebuie scos dispecreatul central si trecut in somaj ,deaorece nu justifica existenta. aerul conditionat trebuie sa functioneze ca in orice tara civilizata, nu dupa parerea unor idioti. Mijloacele de transpot in comun ca si restu masinilor circula aproape spre imposibil ma nou din cauza unor pulitisti flocali cu pretentii de agenti de circulatie fara pregatirea autorizata mai aferenta.
Radu 08/06/2017
Se pot deschide geamurile, dar in cazul asta ii prinde curentul pe timisoreni si mor, bietii de ei ! :)