Răsturnare de situaţie la CJ Timiş

roxana iliescu 4

După ce Roxana Iliescu, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Timiş, a anunţat că demisionează din PMP, au apărut imediat scenarii privind înlocuitorul acesteia de la CJT, întrucât, nemaiavând sprijin politic, nu mai putea rămâne în funcţie.

Pentru a grăbi îndepărtarea „vicesei”, Cornel Sămărtinean, preşedintele ales al PMP Timiş, a făcut o solicitare către Eva Andreaş, prefectul judeţului, în vederea debarcării grabnice din funcţie a Roxanei Iliescu. Timpul a trecut, nu s-a întâmplat nimic, Sămărtinean a revenit cu o nouă solicitare, însă, surpriză: nu a anexat şi demisia Roxanei Iliescu!

Eva Andreaş a declarat pentru „Renaşterea bănăţeană” că a primit două solicitări din partea preşedintelui PMP Timiş, însă nici una nu era însoţită de documente justificative, adică de demisia mult-invocată. În aceste condiţii, „vicesa” nu poate fi eliberată din funcţie,cel puţin deocamdată.

Mai mult decât atât, am putea asista la o răsturnare de situaţie extrem de spectaculoasă, în sensul în care demisia în discuţie să nu mai fie de actualitate. Roxana Iliescu nu mai este atât de decisă să plece din PMP şi şi-a nuanţat poziţia: „Acum, sunt în concediu, o să revin şi o să clarific problemele. Eu nu mi-am dat demisia propiru-zis, doar am anunţat acest lucru pe Facebook. A fost o decizie la cald. Nu pot să trântesc uşa după patru ani în PMP, dar nici să rămân o simplă marionetă sau să stau într-un conflict prelungit. O să clarific situaţia când revin din concediu”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

5 thoughts on “Răsturnare de situaţie la CJ Timiş

  1. Cât de mult te doare acum după funcție. Observ ca, cuvântul dat nu mai reprezintă nimic. Acum dintr.o data si.a dat seama ca partidul, munca, bla, bla. Ba, ti.ai dat demisia public, tine.ti cuvantul. Dacă îl ai? Cata mizerie.. .

  2. Tipic pt oamenii si politicienii zilelor noastre…
    Fara coloana, fara caracter….
    Integritate, competenta, demnitate….hm.
    Aveti grija pe cine si …ce…votati !

Lasă un răspuns