O companie germană investeşte 13 milioane de euro şi oferă 300 de noi locuri de muncă în Timișoara

dm timisoara

O mare companie germană marchează cei 10 ani de activitate pe teritoriul României, prin construirea unui nou sediu și a unui centru de distribuție în Timișoara și crearea a peste 300 de noi locuri de muncă.

Înființată în anul 1973, în Karlsruhe (Germania), compania dm drogerie markt s-a extins în 13 țări din Europa. Cu aproape 3.500 de magazine și 60.000 de angajați la nivel european, compania a avut, în anul 2017, o cifră de afaceri, la nivel de concern, de peste 10.250 milioane de euro.

Cu sediul central în Timișoara, filiala grupului dm drogerie markt GmbH a fost înființată în România în anul 2007, iar în prezent rețeaua dm deține în țara noastră peste 90 de magazine și a creat, în cei 10 ani de activitate, peste 600 de locuri de muncă.

Compania DM România a decis să-și adapteze infrastructura prin implementarea, la Timișoara, a unui proiect de investiții, care constă în dezvoltarea unui nou sediu central cu spații de birouri și un modern centru de distribuție, în Calea Șagului.

Lucrările de construcție a noului sediu și a centrului de distribuție dm drogerie markt au început deja, iar în toamna anului 2018 acestea își vor deschide porțile pentru a aproviziona magazinele din toată țara și pentru a răspunde nevoilor de expansiune ale rețelei.

Proiectul are o suprafață totală de 32.000 de metri pătrați, iar valoarea de investiție a proiectului este de circa 13 milioane de euro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “O companie germană investeşte 13 milioane de euro şi oferă 300 de noi locuri de muncă în Timișoara

Lasă un răspuns