O companie germană investeşte 13 milioane de euro şi oferă 300 de noi locuri de muncă în Timișoara

O mare companie germană marchează cei 10 ani de activitate pe teritoriul României, prin construirea unui nou sediu și a unui centru de distribuție în Timișoara și crearea a peste 300 de noi locuri de muncă.

Înființată în anul 1973, în Karlsruhe (Germania), compania dm drogerie markt s-a extins în 13 țări din Europa. Cu aproape 3.500 de magazine și 60.000 de angajați la nivel european, compania a avut, în anul 2017, o cifră de afaceri, la nivel de concern, de peste 10.250 milioane de euro.

Cu sediul central în Timișoara, filiala grupului dm drogerie markt GmbH a fost înființată în România în anul 2007, iar în prezent rețeaua dm deține în țara noastră peste 90 de magazine și a creat, în cei 10 ani de activitate, peste 600 de locuri de muncă.

Compania DM România a decis să-și adapteze infrastructura prin implementarea, la Timișoara, a unui proiect de investiții, care constă în dezvoltarea unui nou sediu central cu spații de birouri și un modern centru de distribuție, în Calea Șagului.

Lucrările de construcție a noului sediu și a centrului de distribuție dm drogerie markt au început deja, iar în toamna anului 2018 acestea își vor deschide porțile pentru a aproviziona magazinele din toată țara și pentru a răspunde nevoilor de expansiune ale rețelei.

Proiectul are o suprafață totală de 32.000 de metri pătrați, iar valoarea de investiție a proiectului este de circa 13 milioane de euro.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Un raspuns la “O companie germană investeşte 13 milioane de euro şi oferă 300 de noi locuri de muncă în Timișoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *