Răsturnare de situație în cazul polițistului atacat cu un cuțit, la Lugoj, de un muncitor care nu purta mască. Cine a fost, de fapt, de vină. Video!

politist scandal

Inițial, conform unei știri care a apărut în presa locală, polițistul ar fi fost atacat și rănit cu un cuțit de către un muncitor căruia i-a atras atenția că nu poarta masca.

CITEȘTE ȘI: Video / Într-o piață din Timișoara, carnea și brânza sunt vândute printre goange

Polițistul participa la o acțiune de verificare a respectării regulilor de prevenție împotriva coronavirusului si i-ar fi cerut bărbatului  explicații pentru faptul că nu purta masca, însă acesta a devenit recalcitrant. Muncitorul, angajat la societatea locală de apă-canal, s-ar fi enervat și ar fi intrat într-o altercație cu omul legii . În timpul imobilizării, bărbatul care avea asupra lui un cuțit, l-ar fi rănit pe polițist la mâna. Ofițerul a fost transportat la spital pentru a primi îngrijiri medicale, iar agresorul a ajuns în custodia poliției, cazul fiind cercetat sub coordonarea unui procuror.

La o zi după, datele s-au schimbat dramatic. Asta după ce au apărut imagini surprinse de o cameră de supraveghere din zonă.

În aceste  se observa cum mașina poliției oprește lângă grupul de muncitori, urmează o discuție scurtă, după care cel acuzat că ar fi lovit cu cuțitul este bruscat de polițist.

VIDEO AICI!

Din imagini nu se observă clar dacă muncitorul are asupra lui un obiect tăios, dar se vede cum încasează câteva lovituri, înainte de a fi dus spre mașina poliției.

Ancheta continuă, sub coordonarea unui procuror, dar imaginile video par să infirme varianta vehiculată inițial, conform căreia muncitorul ar fi fost agresiv.

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Răsturnare de situație în cazul polițistului atacat cu un cuțit, la Lugoj, de un muncitor care nu purta mască. Cine a fost, de fapt, de vină. Video!

  1. ” Niciodata , nu va puneti bre’cu melitia , ca ei are ‘ntotdeauna dreptate” spunea un vechi cantec al Sepcilor Rosii prin anii !955’56 ! care cantau si purtau lozinca; Pana aici cu ‘ Democratia”,De aici incolo’ncepe m Manasturu’ ! Multi exmatriculati, multi inchisi la Aiud sau trimisi la Canal la Navodari (prima varianta) ;unii si-continuat studiile,dupa 3-6ani de inchisoare altii niciodata dupa cum depana amintiri , cel ce ajunse un distins om si medic,un bun roman Silviu Gardus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *