Răsturnare de situaţie în cazul minorei din Cluj, pentru care poliția a emis alerta de răpire copil, transmisă în toată țara

minora disparuta

Răsturnare de situaţie în cazul copilei de 13 ani, dispărute în urmă cu două zile de acasă, din localitatea Băbuțiu, judeţul Cluj, împreună cu unchiul ei.

Părinţii au presupus că fratele mamei a răpit-o şi o ţine sechestrată undeva. Luni-noapte poliţiştii au reuşit să îi găsească pe amândoi, însă fata le-a declarat agenţilor că a plecat de bună voie de acasă. Întreaga operaţiune de căutare a presupus mobilizarea unor forţe impresionante.

CITEȘTE ȘI: Nouă milioane de lei pentru o comună din Timiș. Investiții pentru grădiniță, școală și dispensar

Daria Maria Puica dispăruse fără urmă de acasă duminică după-amiaza, iar pe baza mărturiei prietenului fetei, era bănuit de răpire fratele mamei, un bărbat de 27 de ani. Amândoi au fost daţi luni în consemn la frontieră şi în urmărire internaţională, iar oficialii au declanşat sistemul alertă răpire copil, notează stirileprotv.ro

Lunii noapte însă, familia presupusului agresor a reuşit să îl contacteze, iar bărbatul şi fata au coborât singuri din pădure, unde au stat ascunşi în tot acest timp, şi s-au predat poliţiştilor. Iar adolescenta a declarat însă că a plecat de acasă din cauza problemelor din familie.

CITEȘTE ȘI: Noi detalii în cazul scenelor de groază de la un mall din Timișoara. Victima este actor, agresorul lucrează la un spital de psihiatrie

Fata este acum într-un centru de plasament din Gherla şi urmează să fie supusă unei expertize. La prima vedere este într-o stare fizică bună şi a declarat că nu a fost agresată în niciun fel de unchiul ei.

Fata a refuzat categoric să se întoarcă acasă, iar anchetatorii o vor audia, pentru a afla exact care sunt problemele cu părinţii şi ce a determinat-o pe copila să plece de acasă.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns