Rapid o ajută pe Poli Timișoara. Cluburile au bătut palma

Rapid o ajută pe Poli Timișoara. Cluburile au bătut palma

Surse GSP spun că Rapid și ASU Poli Timișoara vor încheia un parteneriat care prevede ca echipa din Giulești să le trimită bănățenilor „7-8 jucători tineri”, cărora le vor plăti salariile, conform gsp.ro.

Rapid le întinde o mână de ajutor celor de la ASU Poli Timișoara, care au retrogradat în Liga 3 la capătul sezonului 2021/2022 și au o situație financiară foarte dificilă.

„Rapid va trimite 7-8 jucători de perspectivă, care se vor roda în ligile inferioare, mai ales că echipa vișinie a ales să renunțe la echipa a doua. Dar să fie clar: Poli NU devine vreun satelit al Rapidului, doar va fi ajutată de Rapid cu niște jucători”, spun surse din cadrul clubului din Giulești pentru GSP.

CITEȘTE ȘI: Semnal pentru relansarea fotbalului românesc: meciul primarilor cu Generația de Aur. E invitat și un edil din Timiș

Sportiv, Poli Timișoara a căzut în Liga 3 la capătul sezonului de curând încheiat, după ce a pierdut barajul de menținere în Liga 2, scor 1-3 la general cu FC Brașov, dar bănățenii rămân însă încrezători că vor participa și în sezonul următor al Ligii 2. Ei se bazează pe faptul că măcar una dintre echipe – cel mai probabil Gaz Metan – nu se va putea înscrie în competiție din cauza problemelor financiare. Astfel, le-ar lua locul.

Continuarea pe gsp.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Rapid o ajută pe Poli Timișoara. Cluburile au bătut palma

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *