Semnal pentru relansarea fotbalului românesc: meciul primarilor cu Generația de Aur. E invitat și un edil din Timiș

Semnal pentru relansarea fotbalului românesc: meciul primarilor cu Generația de Aur. E invitat și un edil din Timiș

Foști mari fotbaliști ai României, printre care Dorinel Munteanu, Belodedici, Selymes, Iovan, Bumbescu, Prunea, Andone sau Rădoi, vor susține un meci cu o națională a primarilor.

Întâlnirea va avea loc în 24 iunie, cu ocazia inaugurării unui stadion din județul Botoșani, dar prin care se va marca și împlinirea a 100 de ani de la înființarea Federației Române de Fotbal.

Printre edilii invitați să facă parte din echipa care va înfrunta Generația de Aur se numără și viceprimarul Timișoarei, Cosmin Tabără.

CITEŞTE ŞI: Timișoreanul Șerban Horga, convocat la naționala U16

Susținător al sportului, Tabără crede că acest meci-eveniment poate fi și semnal pentru relansarea fotbalului românesc și a sportului în general, în sensul asigurării infrastructurii și condițiilor necesare obținerii unor performanțe cu care ne-au obișnuit fostele glorii:

„Mă bucur de această invitație, pentru că este o dovadă a aprecierii pe care o are Timișoara. Sper ca evenimentul să fie și un semnal că avem nevoie de o implicare la toate nivelurile pentru a avea baze sportive de calitate, care să fie suportul obținerii de rezultate meritorii și lansării unor sportivi de renume, așa cum sunt cei cu care se va întâlni echipa primarilor”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *