Rămasă fără loc de muncă, o timişeancă şi-a găsit un hobby mai puţin obişnuit

Rămasă fără serviciu, o timișeancă a devenit din întâmplare designer de pantofi, fiind căutată de foarte multe femei pentru creațiile sale unice.

Luminița Șuldac, din comuna Darova, s-a întors acasă după ce a muncit în străinătate, când fiica ei a ajuns de vârstă școlară.

Citeşte şi: Din elev corigent, student eminent: Cum a ajuns o tânără româncă dintr-un centru de plasament la Sorbona

Și cum în mediul rural n-a găsit nimic de lucru, s-a dedicat pasiunii sale pentru lucrul de mână.

cizme”M-am gândit să-i fac singură încălțări de toamnă fetei. Am vrut să fie ceva deosebit și la modă ca să le poarte cu plăcere. Așa că am luat croșeta și am făcut din fir mai gros o pereche de cizme la care am atașat tălpi. Mi-au plăcut foarte mult și am mai făcut o pereche pentru mine. Apoi au urmat alte zeci de perechi pentru prietenele mele, cunoștințele, dar și alți amici. Mi s-a dus vestea peste tot. O pereche o fac în trei-patru zile și primesc pentru munca depusă 200 de lei și, în plus, îmi place ceea ce lucrez. Am elaborat mai multe modele în diferite culori pentru că fiecare femeie vrea să fie unică”, mărturisește Luminița Șuldac.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

4 thoughts on “Rămasă fără loc de muncă, o timişeancă şi-a găsit un hobby mai puţin obişnuit

  1. Felicitari doamna! Nici eu nu muncesc, că sunt cu copilul mic acasă, și croșetez și eu, la fel am inceput pt copiii mei, și acum aștept comenzi….dar cum ați făcut de ați apărut cu așa o știre? As vrea și eu să mă vadă mai multa lume, din ce am observat se cam poarta genul acesta de încălțăminte, plus de asta că e rezistenta, și decât să dau banii pe ceva chinezesc mai bine ii fac singură.

Lasă un răspuns