Rafila: Dacă avem între 1.500 şi 3.000 de cazuri noi pe zi, Guvernul ar putea lua în calcul şi ridicarea unor restricţii | Închiderea şcolilor, nejustificată

alexandru rafila 1

Alexadnru Rafila a declarat că Guvernul ar putea lua în calcul ridicarea unora dintre restricţii, având în vedere raportarea unui număr mai redus de cazuri de infectare cu cornavirus în ultimele zile, conform observatornews.ro.

Alexandru Rafila: „Ce mi se pare ciudat este această ruptură între raportările zilnice, între numărul de teste efectuate zilnic şi menţinerea restricţiilor. Adică, ok sunt restricţii pe care putem să le respectăm, nu e niciun fel de problemă, dar care este realitatea situaţiei epidemiologice? Dacă asta este realitatea situaţiei epidemiologice şi avem între 1.500 şi 3.000 de cazuri noi pe zi, înseamnă că România probabil că a trecut de perioada critică şi ar putea să se ia în calcul la nivelul Guvernului chiar şi ridicarea unora dintre restricţii. Dar văd că acest lucru nu este discutat, pe de o parte, iar debanda în ceea ce priveşte testarea continuă”.

De asemenea, Rafila crede că închiderea şcolilor a fost o restricţie nejustificată.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *