Raed Arafat: Ne aşteptăm la noi creșteri ale ratei de infectare în ţară, judeţul Timiş fiind singurul în care poate scădea

Raed Arafat, despre ridicarea unor restricții: "Suntem pe un trend de scădere și ultimul lucru pe care îl vrem este să stricăm momentul ăsta"

Șeful DSU, Raed Arafat, participă la ședința Biroului Executiv al PNL, acolo unde explică situația pandemică și cifrele din spatele noilor măsuri.

Conform surselor noastre, Raed Arafat le-a explicat celor din PNL faptul că situația este una critică, asta pentru că s-au depășit 1400 de pacienți la ATI și cu mare greutate s-ar putea crește numărul de paturi.

De asemenea, Arafat a precizat că specialiștii se așteaptă la noi creșteri ale ratei de infectare în ţară, singurul județ unde se așteaptă scădere fiind în Timiș, conform stiripesurse.ro.

„Restricții mai dure nu vor exista”

„Situația nu este stabilă. (…) Măsurile sunt chiar mai ușoare decât în alte țări și ne permit să ameliorăm situația cât de cât până când vaccinarea merge mai departe. Noi acum mergem pe ideea că încercăm să controlăm situația, dar să meargă mai bine și campania de vaccinare. Dacă campania de vaccinare merge bine și dacă oamenii se vaccinează și vor veni milioane de doze în următoare perioadă și speranța noastră este ca aceste măsuri să devină istorie pentru noi, să începem să revenim încet, încet la normalitate”, a spus Raed Arafat, care a dat asigurări că „restricții mai dure nu vor exista”, a spus Raed Arafat, luni, în Parlament.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Raed Arafat: Ne aşteptăm la noi creșteri ale ratei de infectare în ţară, judeţul Timiş fiind singurul în care poate scădea

  1. deci..de un an de zile..dureaza aceasta situatie..si era EVIDENT..ca nu vor fii paturi ATI..
    In toti bani pe Indemnizatii..de COVID – Platiti atat la Medici cat si la alte persoane care ERAU PLATITE pentru o treaba care presupunea si activitatea cu COVID..
    cu acei bani.. ati fii cumparat pana acum..cel putin tot atatea paturi..
    Care este motiv pentru care au fost platiti personalul medical si politisti si alte categorii..de spor COVID?..
    guvernarea lui peste

Lasă un răspuns