S-a întâmplat în vestul țării. Șoferi prinși la volan băuți sau fără permis, unii implicați în accidente

Se întâmplă în vestul ţării: cu permisul anulat din anul 2018, prins beat la volan

Polițiștii hunedoreni au avut de-a face, în weekend, cu mai mulți șoferi lipsiți total se simțul răspunderii. Chiar dacă au băut sau nu aveau permis, aceștia nu au avut nicio reținere în a se urca la volan și a porni la drum, punând în pericol siguranța celorlalți participanți la trafic.

Unul dintre acești conducători auto, un tânăr de 26 de ani din Hațeg a fost oprit pe strada Râul Mare, din localitate. Testarea cu aparatul etilotest a scos la iveală o de 0,54 mg/l, alcool pur în aerul expirat. Lângă Orăștie, o șoferiță de 22 de ani, care conducea o mașină cu volan pe dreapta, în care se afla alături de cei doi copii ai săi, a ajuns în șanțul de pe marginea drumului.

Polițiștii au observat-o în timp ce încerca să scoată autoturismul de acolo. Au legitimat-o și au descoperit că femeia nu avea permis de conducere. Șirul șoferilor descoperiți cu probleme la volan continuă cu un bărbat de 45 de ani din municipiul Brad prins cu alcoolemie de 0,98 mg/l, alcool pur în aerul expirat și cu un altul, care conducea pe o stradă din Hațeg, având alcoolemia de  0,98 mg/l.

Iar șofatul în stare de ebrietate nu rămâne fără urmări. Pe șoseaua de tranzit a municipiului Petroșani două autoturisme au fost implicate într-o tamponare soldată, ce-i drept, cu pagube materiale minore. Poliţiştii rutieri care s-au deplasat la fața locului au stabilit că cel vinovat de producerea evenimentului rutier, un bărbat de 45 de ani, din Petroșani, se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, fapt confirmat de aparatul etilotest, care a indicat  o valoare de 1,16 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

În toate cauzele prezentate, poliţiştii au întocmit dosare de cercetare penală.

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns