Timișoara: 122 de persoane legitimate vor fi amendate după protestul anti-restricții din noaptea de duminică spre luni

Carantină în 13 localităţi din Timiş. Mesaj de ultimă oră de la Jandarmerie

Un număr de 122 de persoane au fost legitimate și vor fi amendate, după protestul anti-restricții din Timișoara, la care au participat sute de oameni, a anunțat Jandarmeria Timiș.

Potrivit Jandarmeriei Timiș, protestul din Timișoara a fost unul spontan și s-a desfășurat fără incidente. Cu toate acestea, 122 de persoane urmează să fie amendate.

„A fost organizat fără respectarea prevederilor legale, în consecință au fost legitimate 122 persoane cărora în perioada imediat următoare le vor fi aplicate sancțiuni contravenționale în conformitate cu legislația în vigoare”, anunță jandarmii timișeni.

În continuare, se fac verificări pentru identificarea și a altor persoane care au încălcat normele legale în vigoare, în vederea luării măsurilor ce se impun.

În Timişoara, oraşul cu cea mai mare incidenţă a numărului de cazuri de COVID-19, sute de oameni au ieşit în stradă, în noaptea de duminică spre luni, fără să poarte mască şi au scandat „Arafat, nu uita, Timişoara nu-i a ta”. Liderii protestului le-au transmis participanţilor că amenzile pe care le vor primi nu sunt legale. Protestatarii au mers și acasă la primarul Dominic Fritz și au scandat „Demisia”. Primarul nu a avut nicio reacție.

(sursa: Mediafax)


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Timișoara: 122 de persoane legitimate vor fi amendate după protestul anti-restricții din noaptea de duminică spre luni

  1. stai sa inteleg 150 de persoane..ies in strada..striga Demisia.. Si Primarul ar trebuie sa aibe o Reactie?..pai nu intra in rata de 3.5% ..
    la o populatie de 400.000 de persoane 150 de persoane reprezinta ce?..0,3 / 0,001 la suta?
    :)) Stati domnule in casa nu mai iesiti pentru 10 lei de fanina si ulei..

Lasă un răspuns