Raed Arafat: Luna iulie ar trebui să fie o lună bună pentru a ne face planuri de vacanță

Raed Arafat: "Nu vrem vaccinare, nu vrem măşti, nu vrem teste, după care stăm şi ne mirăm: dar de ce suntem aici?"

Raed Arafat, șeful Departamentului Pentru Situații de Urgență, a declarat joi seară, la Digi 24, că luna iulie ”ar trebui să fie o lună ok pentru a ne programa vacanțele, dacă situația epidemiologică este sub control.

Arafat îi sfătuiește pe români să aleagă vacanțe în țările care sunt supuse cel mai puțin riscului de îmbolnăvire cu noul coronavirus.

Întrebat dacă masca de protecție ar putea să nu mai fie obligatorie în perioada imediată, Raed Araf a precizat că exclude aceasta posibilitate amintind că, în România, purtarea măştii este obligatorie doar în spațiile închise, nu și pe stradă.

România ar putea renunța la obligativitatea purtării măștilor în spații închise în momentul în care în țara noastră nu vor mai exista cazuri noi de îmbolnăvire și focare de coronavirus, a anunţat, joi, ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru.

Comisarul european pentru afaceri interne, Ylva Johansson, a lansat un apel la ridicarea până la sfârşitul lui iunie a tuturor restricţiilor şi controalelor la frontierele interne ale UE introduse pentru a lupta împotriva pandemiei de COVID-19, potrivit unui interviu difuzat joi de Euronews, conform HotNews.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Raed Arafat: Luna iulie ar trebui să fie o lună bună pentru a ne face planuri de vacanță

Lasă un răspuns