Raed Arafat, adevărul despre vaccinarea obligatorie. Ce pericol îi pândește pe români

raed arafat 5

Raed Arafat a vorbit duminică seara despre desfășurarea campaniei de vaccinare în România. Potrivit șefului DSU, mulți români se lasă păcăliți de informații false, folosindu-le împotriva sănătății lor. Acesta transmite un avertisment cu privire la consecințele pe care le poate avea dezinformarea populației, conform playtech.ro.

„Nu spune nimeni că vaccinarea va fi obligatorie”

Raed Arafat revine cu un anunț important pentru cetățeni, reamintind că vaccinarea nu este și nu va fi obligatorie, deși această opțiune este cheia către revenirea la o viață cât mai aproape de cea normală.

Șeful DSU face acuzații grave la adresa tuturor celor care se folosesc de diferite situații pentru a da vina pe vaccinare, menționând că decesele mediatizate nu au ca și cauză vaccinarea, chiar dacă uneori aceasta a coincis cu datele decesurilor. Raed Arafat susține că există o dorință puternică de inducere în eroare a românilor, lucru care pune piedici unei vaccinări mai rapide și implicit, a sigurnaței sănătății.

CITEŞTE ŞI: Întrebare pentru Dominic Fritz: ce vaccin a primit Ionuț Nasleu?

„Este legitim că Ministerul Sănătății să se gândească la soluții de sănătate publică. În același timp, știind că există campanii foarte agresive împotriva vaccinării COVID, trebuie să clarificăm că nu spune nimeni că vaccinarea va fi obligatorie.

Nu cred că Ministerul Sănătății vine cu altceva. Pe partea de COVID clar vaccinarea este voluntară. Toate campaniile anti-vaccinare, folosirea unor decese care s-au dovedit clar că nu au nicio legătură cu vaccinul, sunt extrem de periculoase. Și dacă fac ceva, întârzie momentul în care noi putem sa ajungem intr-adevar să luăm măsuri serioase de relaxare și revenire la normalitate,” a declarat șeful DSU, duminică, la Antena 3.

Continuarea pe playtech.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *