Puncte ochite, puncte lovite >> Dunărea Călăraşi – Informatica Timişoara 2-3 (0-3)

Informatica Autobergamo Deva futsal

Jucătorii Informaticii au trecut cu brio şi peste examenul de la Călăraşi, impunându-se în această seară la limită în partida cu gazda Dunărea, 3-2, după ce la pauză au avut un avantaj de trei goluri.

Brazilianul Savio, sosit recent la echipa timişoreană, a punctat din nou, acum de două ori, în minutele 8 şi 15, el semnând în etapa precedentă reuşita de trei puncte a derby-ului cu titrata Autobergamo Deva.

La Călăraşi, pe lista marcatorilor şi-a trecut numele şi Florin Matei, deschidere de scor, în minutul 6.

În repriza secundă, pe fondul relaxării alb-violeţilor, Plugaru şi Movileanu au înscris pentru gazde, tensiunea dominând ultimele secvenţe ale întâlnirii.

Informatica a început în următoarea alcătuire: Vlad Iancu, Slobodan Janjici, Felipe Oliveira, Savio Valadares, Florin Matei. Pe bancă s-au aflat portarii Vasile Giurcanu şi Robert Voin şi jucătorii de câmp Robert Lupu, Adrian Călugăreanu, Valentin Ilaş, Duşan Milojevici şi Slaven Novoselac.

La final, bănăţenii au acuzat jocul „foarte dur” al gazdelor.

Următoarea partidă pe care o vor disputa băieţii lui Robert Lupu în prima ligă de futsal este cea de pe teren propriu cu Spicom Sfântu Gheorghe. Data şi ora nu au fost încă stabilite.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *