Puhoi de lume la o rugă bănățeană

Puhoi de lume la o rugă bănățeană

Puhoi de lume la o rugă bănățeană

E dezlegare la bucurie și relaxare! S-a putut vedea asta și la Ruga de la Iohanisfeld, unde niciodată nu s-a adunat atâta popor ca la sărbătoarea din acest an, chiar dacă a picat într-o zi de lucru.

Felicia Stoian, Doriana Talpeș, Rodica Olariu și Junii Timișului au asigurat buna dispoziție într-un spectacol în care s-a văzut încă o dată că lumea este avidă de astfel de evenimente, venite ca o mană cerescă după privațiunile îndurate timp de doi ani.

CITEȘTE ȘI: După trei decenii, revin cursele de agrement pe Canalul Bega, pe ruta Timișoara – Ecluza Sânmihaiu Român. Cât durează şi cât costă

Muzica populară autentică și straiele bănățene purtate cu mândrie în această zi de sărbătoare au dat un plus de farmec evenimentului de la Iohanisfeld, organzat de Primăria și Consiliul Otelec, cu sprijinul Consiliului Județean Timiș.

Sărbătoarea a inclus și o conpetiție de fotbal, Cupa Rugii, desfășurată pe terenul de fotbal din curtea școlii.

”Astfel de momente trebuie prețuite, pentru că ele țin de tradiția bănățeană, de obiceiurile păstrate și de apartenența oamenilor la locurile natale, iar sărbătoarea din acest an a scos încă o dată la iveală farmecul satului bănășean”, spune Silvia Fechete, primarul comunei Otelec.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns