După trei decenii, revin cursele de agrement pe Canalul Bega, pe ruta Timișoara – Ecluza Sânmihaiu Român. Cât durează şi cât costă

După trei decenii, revin cursele de agrement pe Canalul Bega, pe ruta Timișoara – Ecluza Sânmihaiu Român. Cât durează şi cât costă

După mai bine de trei decenii, cursele de agrement de pe Canalul Bega vor reveni pe ruta Timișoara – Ecluza Sânmihaiu Român, începând de sâmbătă, 2 iulie.

Cursele vor avea loc în fiecare sâmbătă și duminică, iar îmbarcarea pentru o plimbare de agrement spre Ecluza Sânmihaiu Român se va face din stația „Catedrala Mitropolitană”, prima cursă fiind programată de la ora 12:00, iar cea de-a doua cursă, de la ora 17:00.

O cursă de agrement pe Canalul Bega, de la Timișoara şi până la Ecluza Sânmihaiu Român, va dura în jur de două ore, iar contravaloarea unei călătorii va fi de 30 de lei pentru adulți și 10 lei pentru copii.

CITEŞTE ŞI: Șofer kamikaze pe Calea Torontalului din Timişoara (video)

Beneficiază de gratuitate la călătoriile spre Ecluza Sânmihaiu Român persoanele cu dizabilităţi, copiii cu vârsta sub 7 ani, elevii, studenţii şi pensionarii de pe raza judeţului Timiş, pe baza documentelor doveditoare.

Numărul maxim de persoane într-o ambarcaţiune 50.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns