PSD Timiș, reacție la neînțelegerile din taberele câștigătorilor

Alfred Simonis, președintele PSD Timiș, a transimis un comunicat în care taxează neînțelegerile dintre PNL și USR Plus:

”Domnilor Nica si Fritz, Romania se află in criză sanitară şi economică. Timişoara si Timişul se află in vârful clasamentului cu decese şi infectări cu Covid 19. Primăria Timişoara se află într-o situație economică mai gravă ca oricând, având datorii restante la furnizori, cu un Colterm falimentat şi cu risc de întrerupere a agentului termic în plină iarnă, cu mii de litigii si datorii restante de zeci de milioane, ca să nu mai vorbim de probleme structurale, de organizare proastă, de lipsa digitalizării sau a unui PUG funcțional.

Cu toate acestea, dumneavoastră, domnilor Nica si Fritz, nu faceți altceva decât să vă dați replici pe Facebook la aproape două luni de la alegerile în care oamenii şi-au pus speranța în dumneavoastră! Vă bateți pe funcții, pe influență, probabil şi pe interese economice! Ne aflăm într-o perioadă în care toate acestea trebuie lăsate deoparte, pentru a ne concentra pe ce este cu adevărat important. Am anunțat imediat după alegeri că nu dorim sa guvernăm şi să facem majoritate nici cu USR, nici cu PNL, pentru că am înțeles că am pierdut alegerile şi că e vremea să stăm în opoziție. Prin urmare, nu vă mai acuzați unii pe alți de înțelegeri cu PSD, pentru că PSD Timiş nu va face alianțe cu voi, oricâți emisari trimiteți!

CITEȘTE ȘI: Epidemia de Covid-19 ia amploare la Timișoara! A depășit, duminică, incidența de infectare 8 la mia de locuitori

Fac un apel la Dominic Fritz să se apuce de treabă, pentru că Timişoara are nevoie de un primar responsabil și implicat, care să facă administrație, nu politică! Fac un apel la Alin Nica să înțeleagă că este președintele Consiliului Județean Timiş, nu primar la Dudeştii Noi, iar politica mare se face responsabil şi asumat. Prin urmare, aștept ca domnul Nica să facă publică înțelegerea cu Pro Romania prin care PNL numește doi vicepreşedinți PNL la Consiliul Județean, respingând alianța cu USR! Domnilor, ajunge! Hotărâți-vă odată! Guvernați împreună sau separat, dar faceți-o, pentru că mor oameni în fiecare zi!”


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “PSD Timiș, reacție la neînțelegerile din taberele câștigătorilor

  1. „Fac un apel la Dominic Fritz să se apuce de treabă, pentru că Timişoara are nevoie de un primar responsabil și implicat, care să facă administrație, nu politică”. Pina si imberbul acesta pune o problema pertinenta si foarte actuala.

  2. Nu sunt votant psd-ist dar USR Timiș a reușit să deschidă lista alianței USR-PLUS pt camera deputaților în Timiș cu un bucureștean (Drula).Oare în Timiș nu avem oameni capabili și corecți să reprezinte județul în Parlamentul României?Ba da,dar cei de la centru au hotărât și a trebuit votat.Timisenii care au votat alianța sunt nemulțumiți de acest lucru iar acesta decizizie se v-a vedea în 6decembrie.

    1. Are dreptate, Donimik ăsta numa administrație nu face, ciolanu în fiecare zi ,funcții, etc. Apucate bre de treabă lasă gargara politică, o să fiți iar votați cind a zbura porcii peste gard la Comtim.

Lasă un răspuns