PSD Timiş, prima reacţie din opoziţie

PSD Timiş a reacţionat imediat după intrarea în opoziţie, transmiţând un mesaj potrivit căruia România a trecut, începând din 4 noiembrie, de la o guvernare pentru bunăstarea românilor la o guvernare pentru austeritate și altfel de interese.

Social democraţii timişeni susţin că noul guvern liberal este unul format pe ură și trădare, sprijinit de partide politice care s-au unit conjunctural pentru a scoate de la guvernare PSD.

CITEȘTE ȘI: Poveste de succes cu tăiței de casă ca în Banat, într-o comuna de lângă Timișoara

„Suntem partidul care a crescut pensiile și salariile, a majorat salariul minim așa cum nimeni nu a mai făcut-o în România, a redus TVA-ul și a crescut Produsul Intern Brut al țării, a investit în toate spitalele județene și a realizat peste 16.000 de proiecte de investiții pentru dezvoltarea comunităților locale, a redus șomajul la cel mai mic nivel în ultimii 30 de ani și a sprijinit zeci de mii de tineri să își deschidă o afacere. Nu în ultimul rând, a oprit exodul medicilor și al profesorilor. PSD își asumă rolul de partid în opoziție și va lupta în continuare pentru binele românilor, însă liberalii, așa cum au promis, nu vor mai continua programele pentru bunăstarea românilor și, așa cum îi știm, vor eșua în toate lucrurile de care au acuzat guvernarea social-democrată. Vor da afară angajați din administrația publică, oameni care au performat în diverse domenii de specialitate, vor tăia venituri, nu vor face autostrăzi și nu vor construi spitale, iar banii nu vor mai ajunge în buzunarele românilor, ci vor îndestula altfel de interese”, a declarat Călin Dobra, președintele PSD Timiș.

5 Comments
Pesedehoti 06/11/2019
Partidul celor mari hoți și bogătași din România! Ciocul mic!
Bolek 05/11/2019
Mai lasa ne , ne am lamurit de 30 de ani , daca nu ar fi pensionari si olteni si moldovenii a ti fi fost de mult la groapa istoriei , nu ne intereseaza ce vrei sa ne spui .
Dan A. 05/11/2019
Realizari modeste din banii pe care-i vor plati copii nostri. Ati stopat exodul doar pentru ca Vestul nu primeste pensionari si copii de biberon, altfel au plecat mai multi decat ar fi vrut, de raul vostru. Mult succes coanei Viorica la prezidentiale, eu zic sa se concentreze pe gasirea unui loc de munca, trebuie sa fie prioritatea ei absoluta.
Poli 21 05/11/2019
Calinut cel cu tumbe - mai tare ca baba Vanga.