Orban vs Orban. Glume în presa din Ungaria pe seama numelor celor doi premieri

orban 3

„Premierul României, Ludovic Orban, și premierul Ungariei, Viktor Orban, sunt una și aceeași persoană?” Acesta este titlul unui material plin de umor, publicat de siteul maghiar index.hu, care prezintă cititorilor „o mică atenţie  pentru amatorii de teorii ale conspiraţiei”.

Cei doi s-au născut aproape în aceeaşi zi: Ludovic Orban, la 25 mai 1963, în timp ce Viktor Orban, la 31 mai 1963. Ludovic Orban este cu doar șase zile mai în vârstă decât omologul său ungar!

„În plus, tatăl lui Ludovic a fost de etnie maghiară. Ludovic Orban și Viktor Orban nu sunt una și aceeași persoană”, scrie jurnalistul de la index.hu.

Acesta continuă: „Acest lucru ar schimba totul, e drept, și ar ridica anumite întrebări, şi anume:

– tabăra Orbán numără câteva milioane de alegători, în timp ce Orbán/Orban e sprijinit potenţial de peste 10 milioane;
– dacă Orbán e într-adevăr acelaşi cu Orban, atunci cine joacă rolul celuilalt Orb/a/án atunci când amândoi trebuie să apară în public în acelaşi timp sau chiar unul lângă altul?
– care e adevăratul ORBÁ(A)N şi cine e sosia?”

Puterile secrete probabil nu ne vor lăsa niciodată să aflăm adevărul, dar ţineţi ochii deschişi!”, este avertismentul final al autorul.

Viorica Dăncilă i-a confundat, deja, pe Ludovic și Viktor Orban

Prezentă în Maramureș, pe 24 octombrie, Viorica Dăncilă l-a confundat pe liderul PNL, Ludovic Orban, cu Viktor Orban, premierul Ungariei.

„Nu ne-am gândit la înlocuirea primului ministru Viorica Dăncilă, cu înlocuirea cu Viktor Orban…cu înlocuirea cu Ludovic Orban. Asemănarea, dar total diferiți ca și implicare”, a spus Viorica Dăncilă.

sursa: stirileprotv.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns