Cazul bărbatului din Timiș decapitat cu drujba. Pedeapsa primită de criminal

crima 10

Tribunalul Timiş l-a condamnat la 25 de ani şi şase luni de închisoare cu executare pe criminalul din Arad care la începutul anului l-a decapitat cu o drujbă pe un bărbat din localitatea timişeană Sânandrei, în locuinţa victimei.

CITEȘTE ȘI: Un apel la 112 a pus pe jar autoritățile din Timiș. A fost anunțat ceva teribil

Acesta a primit condamnări pentru mai multe capete de acuzare, cea mai mare fiind de 24 de ani pentru omor calificat, la care s-a mai adăugat un spor de 1 an şi 6 luni, rezultând condamnarea finală. De asemenea, i se interzice acestuia ca timp de cinci ani după eliberare să se apropie de fiii victimei la o distanţă mai mică de 100 de metri şi trebuie să le plătească mai multe daune materiale şi morale, scrie Agerpres.

Sentinţa poate fi apelată în decurs de 10 zile de către inculpat.

„Condamnă inculpatul M. D. S., în prezent în stare de arest preventiv în Penitenciarul Arad, la pedeapsa de: 24 (douăzeci şi patru) ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat (cu premeditare şi prin cruzimi). (…). Condamnă acelaşi inculpat la pedeapsa de: 1 (unu) an şi 3(trei) luni închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de violare de domiciliu; la pedeapsa de: 1(unu) an închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de distrugere. (…). Prin contopirea pedepselor stabilind astfel pedeapsa rezultantă de 25 (douăzeci şi cinci) ani şi 6 (şase) luni închisoare în regim de detenţie”, arată, marţi, site-ul Tribunalului Timiş.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Cazul bărbatului din Timiș decapitat cu drujba. Pedeapsa primită de criminal

Lasă un răspuns