Protest la Înalta Curte: Vaccinul pentru copii a scos sute de oameni în stradă

Protest în București: Vaccinul pentru copii a scos sute de oameni în stradă

Sute de oameni participă la un protest, joi, în faţa Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie din Bucureşti şi, spun ei, vor merge şi la alte instituţii, nervoşi că vocea lor nu a fost ascultată. Manifestanţii cer demisia decidenţilor pentru că au lansat vaccinul pentru copiii între 5 și 11 ani.

Participanții la protest spun că sunt nemulţumiţi pentru că ieri a început campania de vaccinare anti-COVID a copiilor din grupa de vârstă 5-11 ani.

În final, oamenii vor merge şi în faţa sediului Avocatului Poporului, pentru a-i cere demisia acestuia.

Manifestanţii spun că fac aceste lucruri pentru că sunt nemulţumiţi că Renate Weber, cea care ocupă funcţia de AVvcat al Poporului, nu a atacat la Curtea Constituţională Legea stării de alertă şi celelalte restricţii care au fost aplicate în pandemie.

CITEȘTE ȘI: Șofer din Timiș prins de poliţişti şi reţinut pentru 24 de ore, după ce a accidentat mortal o femeie şi a fugit de la locul accidentului

Oamenii le cer judecătorilor să analizeze mai rapid recursurile privind anularea hotărârilor CNSU prin care au fost impuse restricţiile în pandemie.

Apoi, spun oamenii, vor merge în faţa Ministerul de Interne şi vor cere demisia lui Raed Arafat, iar ulterior vor merge şi al Ministerul Sănătăţii, pentru a-i cere demisia ministrului Alexandru Rafila.

sursa: antena3.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *