Prostituată româncă din Italia, prinsă în flagrant în timp ce mulţumea un client

carabinieri 8

O prostituată româncă din Italia a ajuns în fața procurorilor, după ce a fost prinsă în flagrant de carabinieri în timp ce-și oferea serviciile în mașina unui italian.

Românca de 34 de ani a fost agățată de bărbat în apropierea orașului Albenga, provincia Savona. Individul de 37 de ani, din localitatea vecină Imperia, a luat-o în mașină și a oprit pe o stradă bine iluminată, moment în care carabinieri le-au făcut o surpriză neplăcută.

„Am intervenit după numeroase plângeri ale localnicilor din regiune, care pentru o lungă perioadă de timp au raportat o prezență intensă a prostituatelor pe porțiunea de drum respectivă, cu degradarea ulterioară a ordinii publice, iar asta a necesitat o intervenție decisivă din partea poliției”, au explicat carabinieri, într-un comunicat, potrivit lastampa.it.

„Prostituția de pe șosele este un fenomen degradant, care afectează decorul urban și favorizează infracțiunile. Acțiunea face parte dintr-o investigație mai largă, efectuată de poliția din Albenga”, au mai spus agenții italieni.

Mamă care și-a scos copila la prostituat, arestată

O altă româncă, din zona provinciilor Agrigento și Trapani (Sicilia), a fost arestată pe 11 martie după ce și-a obligat fata de 13 ani să se prostitueze. Copila era forţată să se culce cu diverşi bărbaţi, pentru bani.

Împreună cu mama fetei, toţi „clienţii” minorei au ajuns în cătuşe, conform observator.tv.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *