Propunere-șoc pentru Consiliul Județean Timiș! Condamnat pentru bătăi cu săbii, acum candidat PNL

calin roman

Un condamnat la închisoare pentru că a tăiat cu sabia mai mulți oameni într-un bar este pe loc eligibil pe lista de candidați PNL la Consiliul Județean Timiș.


CITEŞTE ŞI: samartinean 220.000 de euro, locul pe lista pentru Consiliul Județean Timiș


Este vorba despre Călin Roman, fiul primar din Deta, cel care a fost acum 9 ani protagonistul scandalului în urma căruia șeful Poliției Române a fost demis.

Călin Roman, fiul primarului din Deta, a făcut închisoare pentru ultraj contra bunelor moravuri, loviri și alte violențe.


CITEŞTE ŞI:fan courier O nouă înşelătorie pe internet. Care este aceasta şi ce trebuie să faceţi. Mulţi români pot cădea în plasă


Împreună cu fratele său a înjunghiat cu sabia două persoane într-un bar. Se întâmpla în 2011.

Condamnat pentru bătăi cu săbii, acum candidat PNL

Călin Roman a fost condamnat în 2013 la trei ani de închisoare cu suspendare și termen de încercare de șapte ani după un scandal petrecut într-un bar din centrul Detei.

Un an mai târziu, Călin Roman a fost din nou trimis în judecată pentru deținerea ilegală a unei arme.

Călin Roman a fost condamnat, în final, la doi ani și două luni de închisoare după ce i-au fost contopite ambele pedepse și a fost încarcerat în Penitenciarul Timișoara, coform antena3.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

6 thoughts on “Propunere-șoc pentru Consiliul Județean Timiș! Condamnat pentru bătăi cu săbii, acum candidat PNL

  1. Rusine PNL cu astfel de candidati . Parca PNL-ul ducea o campanie fara penali in functii , se pare ca a fost doar o minciuna.

  2. PNL si PSD -> „aproape” aceeasi mizerie. Trebuie mers masiv la vot, si votat „raul cel mai mic”. Altfel… ne meritam soarta.

  3. Articolul vostru mi-a adus aminte de un banc. Cică vine un prieten în vizită la Bulă acasă și la un moment dat, vede pe un perete o ploșniță și exclamă : hei, Bulă, uite o ploșniță pe perete ! La care Bulă zice, păi ce ai fi vrut, să fie un Picasso ? La fel și cu lista asta a PNL. Ce ați fi vrut să fie pe ea, vreun academician ? Se știe de cînd lumea că cine se aseamănă se adună așa că au făcut și ei eforturi să caute persoane care să se asorteze cu cloaca aia pe care ei o numesc listă ! Din păcate PNL este al doilea partid istoric care va ajunge, alături de PNȚ-CD, la coșul de gunoi al istoriei tot datorită unui primar al Timișoarei Sincere condoleanțe liberalilor adevărați care au pus umărul și au muncit pentru renașterea PNL în Timiș și care acum își conduc copilul la groapă !

  4. Ce credeti ? Doar stim ca viitorul Mioritei sunt fostii infractori si beizadele. Toate parangheliile facute de baronii locali sunt facute din buget. Naivii mai primesc pomana cate un castron de gulas, iar pentru alegeri cate o piza (mita) finantata de partidul nostru.

Lasă un răspuns