Proiecte edilitare ambiţioase într-o comună din Timiş

Reabilitarea completă şi dotarea modernă a căminului cultural din localitatea Susani este demersul pentru care edilii comunei Traian Vuia vor solicita în curând o finanţare nerambursabilă, din fonduri europene.

„Vom depune în curând cererea de contractare, la Agenţiea Pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale”, ne asigură primarul Vasile Petruescu. Proiectul nu este, desigur, unul spectaculos, însă pentru comunitatea din Susani este important, cunoscut fiind faptul că la căminul cultural se organizează cele mai diverse evenimente, inclusiv nunţi, botezuri sau parastasuri.

Este loc, însă, şi pentru investiţiii majore, capitol la care putem trece instalarea sistemului de canalizare în satele Sudriaş (foto), Jupani şi, parţial, în Traian Vuia.

Documentaţia prin care se solicită finanţarea acestor lucrări, prin Programul Naţional pentru Dezvoltare Locală, a fost deja întocmită, aşteptându-se OK-ul de la Ministerul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene, după cum afirmă edilul-şef.

Ar mai fi de amintit şi proiectul privitor la reabilitarea dispensarului medical din Sudriaş, aflat, de asemenea, pe agenda edililor comunei Traian Vuia.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns