Proiecte de investiții în derulare la Săcălaz

sacalaz 10

După cum a declarat primarul Ilie Todașcă, în comuna Săcălaz, se află în derulare mai multe proiecte de investiții cu finanțări atrase din fonduri guvernamentale sau europene.

Astfel, sunt în curs de modernizare străzi din satele aparținătoare Beregsău Mare și Beregsău Mic, administrația locală accesând în acest scop opt milioane de lei prin Programul național de Dezvoltare Locală (PNDL). De asemenea, cu fonduri europene în valoare de un milion de euro vor fi asfaltate drumuri interioare în lungime de 10 kilometri.

Un alt obiectiv este realizarea unei grădinițe noi, pentru care a fost obținută, din aceeași sursă, 500.000 de euro. Tot cu bani europeni, respectiv 1,5 milioane de euro, se va construi o stație de stocare și tratare a apei la Beregsău Mare și va fi reabilitată rețeaua de alimentare cu apă din satul Beregsău Mic. Pentru introducerea canalizării și construirea stației de epurare în prima dintre cele două localități, s-a semnat un contract de finanțare din bani europeni în valoare de un milion de euro. Aceste investiții se află în diferite faze de licitare a execuției ori de derulare a acesteia.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns