Proiect pentru gaze naturale într-o comună timişeană. A fost deja demarat

pischia

Dezvoltarea satelor și creșterea calității vieții în mediul rural reprezintă o prioritate pentru orice comunitate. Pentru aceasta, se elaborează strategii, dar și programe care au în vedere crearea unor condiții moderne de trai și păstrarea specificului fiecărei localități.

Un exemplu în acest sens este comuna Pișchia, unde consilierul local ALDE, Horațiu Guță, a demarat proiectul ”Înființare sistem de distribuție gaze naturale în comuna Pișchia”.

Pischia 3”Pentru prima oară se vorbește despre gaz în această localitate și pentru prima dată se face ceva concret în acest sens. Am avut sprijinul deputatului ALDE Marian Cucșa, care m-a susținut permanent în realizarea acestui proiect și împreună am ajuns la ministrul energiei, Florin Toma Petcu de la ALDE.

Am avut parte de deschidere și de susținerea lor permanentă, ceea ce îmi dă încredere și mă obligă să iau atitudine pentru comunitatea mea. Realizarea acestui proiect este o prioritate a comunității pentru generațiile viitoare.

Le mulțumesc tuturor colegilor consilieri pentru că au votat în unanimitate acest proiect. Sunt multe lucruri de făcut, pentru ca noi, cei din comuna Pișchia, să ajungem să ne simțim mândri cu localitatea în care trăim”, a spus Horațiu Guță.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *