Proiect important pentru o localitate timişeană, stopat de un faliment

jimbolia 13

Agenția Națională pentru Locuințe a informat, recent, Primăria Jimbolia că a întrerupt lucrările la blocurile pentru tinerii din localitate, din cauza intrării în faliment a constructorului.

„La începutul toamnei, am observat că lucrările au fost sistate. Am luat legătura cu cei de la ANL și astfel am aflat de la aceștia că respectiva firmă ceruse, deja, rezilierea contractului”, declară primarul orașului Jimbolia, Darius Postelnicu.

darius postelnicuÎn aceste condiții, se va relua la București licitația pentru atribuirea lucrărilor unui alt constructor, ce ar urma să repornească șantierul de pe strada George Enescu, cel mai probabil, anul viitor. Între timp, se va întocmi un raport de evaluare a stadiului lucrărilor și va fi instituit un sistem de pază a construcției.

„Ne vom interesa periodic la București de acest proiect, deoarece este foarte important ca aceste blocuri să fie finalizate și date în folosință. Vorbim de locuințe pentru tineri și știm cu toții câtă nevoie au aceștia de o casă a lor”, mai afirmă Darius Postelnicu, edilul-șef al orașului Jimbolia.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *