O mare companie din vestul ţării caută angajați pentru peste 200 de posturi

Cu o cifră de afaceri de 276,5 mil. lei (61,5 mil. euro), în creştere cu circa 44% faţă de anul anterior și un profit net de 30,4 mil. lei, având un număr mediu de 303 angajaţi, compania care a ridicat 30 de magazine Dedeman pune la bătaie peste 200 de locuri de muncă, transmite publicația bugetul.ro.

Potrivit zf.ro, antreprenorul arădean dezvoltă proiecte și în străinătate, prin intermediul punctelor de lucru din Anglia și Germania, iar asta ar fi o oportunitate uriașă pentru mulți români.

Compania P.A.B. România caută lăcătuşi mecanici (60), sudori (60), dulgheri (30), fierari-be­tonişti (30), dar şi pentru ingineri sau şefi de echipă, potrivit informaţiilor de pe site-ul AJOFM (Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă) Arad.

Printre proiectele derulate de compania controlată de către antreprenorul Sandu Ion se află şi construcţia unui centru comercial la Râmnicu Vâlcea, dezvoltat de investitorul sud-african NEPI. În portofoliul P.A.B. România se află şi construcţia centrului comercial Shopping City din Târgu Jiu, un spaţiu industrial pentru Heraeus în Timişoara, magazine pentru Metro, Selgros, Brico Store, centrul Banat Car BMW, centru Quark Motors, dar şi complexul comercial Armonia.

Sursa: bugetul.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns