Proiect cu finanțare europeană în valoare de peste jumătate de milion de euro, la Jimbolia

investitie jimbolia

Un nou contract de finanțare semnat astăzi la sediul ADR Vest – un proiect cu finanțare europeană în valoare de peste jumătate de milion de euro, în beneficiul locuitorilor din orașul Jimbolia, județul Timiș.

Investiția vizează „Îmbunătățirea calității vieții populației din Orașul Jimbolia prin realizarea unei cantine sociale și prin reabilitarea căilor de acces spre străzile adiacente cantinei sociale”.

O componentă a proiectului este reabilitarea, modernizarea și consolidarea fostei cantine școlare a Liceului Tehnologic „Mihai Eminescu” (Str. Tudor Vladimirescu nr. 61), care va avea destinația de cantină socială pentru persoanele în risc de sărăcie.

Sunt prevăzute intervenții ample: realizarea unui acoperiș nou, izolarea termică a pereților exteriori, a planșeului sub șarpantă și a pardoselii, înlocuirea tâmplăriei, refacerea pardoselilor interioare, amenajări interioare și finisaje, înlocuirea instalațiilor, dotarea cu mobilier și echipamente specifice.

O altă componentă se referă la îmbunătățirea spațiului public urban. Astfel, vor fi reabilitate căile de acces adiacente cantinei, respectiv trotuarele de pe străzile Tudor Vladimirescu, Lorena, Mihai Eminescu, Emerich Bartzer și Republicii din Jimbolia.

Valoarea totală a proiectului este de 2,65 milioane lei, din care 2,53 milioane lei finanțare nerambursabilă, prin Regio-POR 2014-2020, Axa Prioritară 13 – Sprijinirea regenerării orașelor mici și mijlocii.

Perioada de implementare este de 17 luni. Beneficiar – Primăria Orașului Jimbolia.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns