Programul vaporașelor de pe Bega

STPT revine cu o informare pentru timişoreni şi turiştii din Timişoara, în ceea ce priveşte transportul cu vaporaşele pe Canalul Bega.

CITEȘTE ȘI: Un important lider USR din vestul țării a anunțat că sparge sediul PSD și le aruncă actele pe geam. Regretă că nu le-a dat foc jandarmilor (video)

Astfel, în această perioadă vaporaşele circulă în regim de agrement, în fiecare zi, după cum urmează: în cursul săptămânii, de luni până vineri, în intervalul orar 13-21; sâmbăta şi duminica se circulă cu începere de la ora 11 până la ora 21.

Îmbarcarea se face în fiecare zi de la pontonul Flora, în Parcul Alpinet.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Programul vaporașelor de pe Bega

  1. Din cauza vapoarelor Robu a interzis activitatea CSS caiac canoie de pe Bega Rusine, Rusine sa va fie alungati toate activitatile sportive….. Cu ce incomodeaza Caiacul sau Canotajul plimbatul vapoarelor in scop de agrement? De ce nu lasati copiii sa faca sport la cluburile de performanta cum sunt cele de Caiac si canotaj ? Bega nu este a Primariei este a tuturor…. Nu mai vorbesc de plimbatul cu hidrobicicletele care anima atmosfera de pe Bega, au fost interzise si ele….Rusine Primariei si Primarului care este Robu….

Lasă un răspuns